Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το δυναμικό αυτό τρίδυμο, ο Μίλτος Μουζάκης και τα αδέρφια Γιάννης και Νάσος Μπάμπαλης, δραστηριοποιούνται στον χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών για πάνω από 26 χρόνια κι αποφάσισαν να κάνουν την μεγάλη κίνηση και να στήσουν την δική τους εταιρεία, τον όμιλο Magna!

26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρουν κι οι οποίες περιλαμβάνουν την διοργάνωση επαγγελματικών ταξιδιών και ταξιδιών αναψυχής, διαθέτουν επίσης ένα τμήμα ναυλώσεων, το οποίο με την σειρά του περιλαμβάνει ιδιωτικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και ελικοφόρα. Από τότε, το δυναμικό αυτό τρίδυμο, έχει οδηγήσει την εταιρεία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και συνεχίζει να την οδηγεί με επιτυχία προς το μέλλον.

Χάρη στις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν οι ιδρυτές της εταιρείας και οι εξαιρετικοί συνεργάτες τους, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα αξιοθαύμαστο πελατολόγιο! Καμία υπόθεση δεν είναι υπερβολικά μικρή, ή υπερβολικά μεγάλη για να την αναλάβουν και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να ανοίξουν τα φτερά τους στην διοργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων, λανσαρίσματα προϊόντων, επαγγελματικά συνέδρια και πολλά άλλα.

ΕΞΕΧΟΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
ΤΑΞΙΔΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΑ
ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Σ.Π.Σ.Ε.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ/ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ
ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΖΕΤ

Μετάβαση στο περιεχόμενο