ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ MAGNA GROUP -
espabanner

ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

contact_upper_image
home_content

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στηριζόμενοι στην δυναμική προσαρμοστικότητά μας έναντι των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων που δημιουργεί η εξέλιξη του ταξιδιωτικού προϊόντος, καθώς και μια αξιόπιστη απάντηση στις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρικές απαιτήσεις.

Η διεθνής δραστηριότητα της κάθε εταιρείας είναι ουσιώδης και η προσαρμογή στα πρότυπα του εξωτερικού είναι απαραίτητη. Τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της νέας αυτής πραγματικότητας και η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη, δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο πελατολόγιό της.

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Η αμεσότητα και η συνέπεια με τις οποίες ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του πελάτη μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εταιρείας μας.

Στόχος μας είναι η παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της εμπειρίας και της εξειδίκευσής μας, αλλά και με την διαρκή κι εξονυχιστική αξιολόγηση όλων των συνεργατών και προμηθευτών που αποτελούν μέρος της διαδικασίας. Υπέρτατος στόχος μας, είναι να αναπτύξουμε ένα καθολικό σύστημα ταξιδιωτικών υπηρεσιών το οποίο θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε ποσοτικό και ποιοτικό πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την ανταγωνιστικότητα και την αύξηση της αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

image_banner
home_content

ΠΛΗΘΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ

Ιδιωτικά αεροσκάφη
& ελικόπτερα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά
εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων
εκείνων χαμηλού κόστους)

ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ

Ναυλώσεις θαλαμηγών

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24/7

24ωρη εξυπηρέτηση από
ταξιδιωτικό σύμβουλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Για πιο προσωποποιημένη
εξυπηρέτηση

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για άμεση επιβεβαιώση

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ VISA

Όπου απαιτείται

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Αποτελεσματικές υπηρεσίες
πριν και μετά την πώληση

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ VOUCHERS

Πλατφόρμα πληρωμών
για διαμονή και μεταφορά
σε όλο τον κόσμο

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FORBES ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FORBES / ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 / ΣΤΗΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙ:
"Υπάρχει κάτι που χρειάζεται προσοχή: τα ταξίδια στην Ελλάδα μπορούν κατά καιρούς να είναι λίγο - ας το θέσουμε ήπια - χαοτικά. Σας προτείνουμε να αναθέσετε την οργάνωση σε κάποιον που έχει απόλυτα τον έλεγχο. Οι άνθρωποι του Magna Travel στην Αθήνα, είναι απίστευτοι."
home_media

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Client_Logo
Client_Logo
Client_Logo
Client_Logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

espa banner
Μετάβαση στο περιεχόμενο